Donatie franceza pentru medieseni

Asociatia Fran-Mediensis primeste in aceasta saptamana vizita unei asociatii umanitare franceze. Asociatia “Apres 91”  va aduce colete pentru copii din familii defavorizate din Medias dupa care se va deplasa si in localitatile Satu-Mare si Craiova. Doamna Gabor Mihaela ne-a anutat ca donatia o sa fie facuta in data de 1 decembrie la ora  12:30 la sediu ascotiatiei mediesene.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

2 comentarii


  1. Merci d’avoir relayé cette manifestation où nous avons eu plaisir à apporter du bonheur à une trentaine enfants. François a été impressionné de votre acceuil, nous envisageons l’an prochain de gâter plus d’enfants. Merci a notre intermédiaire Mihaela et son équipe.
    Bonnes Fêtes de fin d’année.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.