Doi medieseni alearga,timp de trei zile, la Ultra Trail Fagaras

Dan Caba winner
Dan Caba

Mediasul are participanti, in acest sfarsit de saptamana, la Ultra Trail Fagaras. La categoria UTF3, sub numele de SPIRIT, Dan Caba o sa faca echipa cu Vlad Sancraian, din Cluj Napoca, iar Marius Gabriel Rus, impreuna cu Cristina Scortanu din Bacau, o sa alerge ca LAST BUT NOT LEAST.

Rus Marius
Rus Marius

Competitia de alergare montana se desfasoara o data la doi ani s,i incepand de azi, 4 septembrie a.c., participantii se intrec la un prolog la Avrig – SB, urmat de doua zile in cea mai grandioasa regiune alpina din lantul Carpatilor romanesti. Versanti salbatici, sei inguste, paduri umbroase, creste si custuri, uriase circuri glaciare si zeci de lacuri incununeaza seria de evenimente outdoor CarpathianMan.

UTF3 – 3 etape: (Etapa 1: Avrig, SB; Etapa 2: Avrig – Barcaciu – Negoiu – Lacul Caltun – Balea Lac – Lacul Capra – Conacul Ursului, AG (Transfagarasan, km 104); Etapa 3: Conacul Ursului – Fereastra Zmeilor – Arpasu Mare – Saua Podragu – vf.Vistea – Fereastra Mare a Sambetei – Complex Sambata).

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

15 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.