Doar 2 locuri de munca vacante in Medias

Somerii din Medias mai trebuie sa mai astepte pentru un loc de munca. Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Sibiu a anunt ca pentru perioada 5-11 ianuarie, in Medias doar doua firme fac angajari.  Cele  150 locuri de munca vacante in judet, sunt oferite de 39 de angajatori, 36 la Sibiu, 2 la Medias si unul la Agnita.

Locuri de munca vacante

Momentan in jutetul Sibiu se cauta 20 de persoane cu studii superioare pentru posturi ca : sef serviciu in comerţ, proiectant sisteme informatice,administrator reţea de calculatoare, analist, asistent social, inginer, economist, inspector resurse umane, medic medicina generala sau  inginer de sistem software.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.