Dianthus pregateste un nou proiect pentru Medias (video)

Proiect Dianthus 2013

Asociatia de Turism si Ecologie Dianthus din Medias intentioneaza sa aplice la un nou program de crearea si reabilitarea zonelor verzi prin metode ecologice. Tinerii medieseni pot accesa pana la 9.000 lei pentru Medias, prin Programul Spatii Verzi. Mai multe detalii am aflat de la Feri Teglas, presedintele asociatiei. 

Comentarii
Posted in ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

2 comentarii


  1. Are dreptate cu parcul din centru. Initial cand am auzit stirea ca se planuieste renuntarea la parc nu am fost de acord. Dar daca vrem ca Mediasul sa creasca si sa nu mai fie un oras de tranzit intre Sibiu – Sighisoara ar trebui schimbat ceva. Sunt alte parcuri si locuri frumoase si vb lui Feri un centru istoric ar trebui sa fie un centru istoric. Oricum in afara sa stai pe banca in centru nu poti face nimic. Daca, calci iarba iei amenda si de stat pe banca poti sa stai si fara parc ( ex: Sibiu ).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.