Dezbaterea „ HIV/SIDA o problema a comunitatii”

Fundatia Andreea, in colaborare cu Uniunea Nationala a Organizatiilor Persoanelor Afectate de HIV/SIDA (UNOPA) si Casa Gazelor Naturale Medias  va invita la cea de-a doua dezbatere cu tema „HIV/SIDA o problema a comunitatii” organizata in cadrul proiectului “In My SHOES” co-finantat de Elvetia prin intermediul Programului de Cooperare Elvetiano-Roman pentru reducerea disparitatilor economice si sociale in cadrul Uniunii Europene extinse.

 Dezbatere HIV

Dezbaterea „ HIV/SIDA o problema a comunitatii” va avea loc azi, incepand cu ora 16:00 la Casa Gazelor Naturale, Soseaua Sibiului, Medias. Evenimentul are ca scop prezentarea Raportului “Sub Lupa”- Cercetarea contextului de viata al persoanelor seropozitive din Romania  dar si identificarea problemelor cu care persoanelor seropozitive s-au confruntat in anul 2014.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.