Dezbaterea „HIV/SIDA, o problema a comunitatii”

Fundatia Andreea, alaturi de partenerul sau local, Casa Gazelor Naturale Medias, va invita la dezbaterea cu tema: „HIV/SIDA, o problema a comunitatii”. Evenimentul va avea loc in data de  8 decembrie a.c., ora 14.00 –  la sediul Casei Gazelor Naturale,  strada Soseaua Sibiului nr. 5. Obiectivul dezbaterii este acela de a aduce in atentia societatii problemele actuale ale pacientilor seropozitivi din judetul Sibiu.

hiv

“Activitatea are loc in cadrul Campaniei „InspiRed” derulata la nivel national de catre Uniunea Nationala a Organizatiilor Persoanelor Afectate de HIV/SIDA (UNOPA), un demers prin care dorim sa extindem aria de sensibilitate a fiecarui om, incurajand la deschidere fata de persoanele ce traiesc cu HIV/SIDA, atunci cand  au ocazia sa le intalneasca ori  sa vorbeasca despre ele. E o campanie care respecta pe fiecare ca om: atat persoana cu HIV, cat si persoana careia ne adresam (din publicul tinta)”, spun reprezentantii Fundatiei Andreea.

Tema principala a discutiilor este legata de toleranta, in conditiile in care persoanele diagnosticate cu HIV/SIDA constituie categoria cea mai discriminata din Romania, avand cele mai mici sanse de integrare pe piata muncii.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.