Dezbatere publica la Copsa Mica

Vineri a avut loc la Clubul Seniorilor din Copsa Mica dezbaterea publica cu tema “Violenta in familie nu trebuie sa te lase rece!” in cadrul unei campanii nationale initiate de Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale. Dezbaterea a fost organizata de Serviciul Public de Asistenta Sociala sub patronajul Sfatului Batranilor iar scopul campaniei a fost modificarea atitudinii comunitatii fata de violenta in familie, implicarea membrilor acesteia in prevenirea si combaterea fenomenului, informarea asupra legilor ce apara victimele violentei in familie dar si serviciile de care pot beneficia acestea.

Dezbarete publica Copsa Mica 2013

Dezbaterea a fost prezentata de reprezentanta S.P.A.S. Copsa Mica doamna Dragota Aurora, au mai luat cuvantul: domnul Domsa Iuliu presedintele Sfatului Batranilor, agentul Politiei Locale domnul Padure Marian si alti cetateni aflati la eveniment.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.