Descopera Mediasul – editia a IV-a

Rotaract Club Medias va invita la cea de-a patra editie a concursului ”Descopera Mediasul”. Evenimentul este dedicat elevilor de clasa a VII-a din scolile gimnaziale din Medias si va avea loc in sambata, 29 octombrie 2016, intre orele 12:00-14:00, in centrul istoric al orasului.

Descopera mediasul IV 2016 cover FB


A patra editie a concursului de treasure hunt desfasurat la Medias isi propune sa adune noua echipe – cate una din fiecare dintre cele noua scoli generale din Medias. Fiecare echipa va fi formata din cate trei elevi din clasa a VII-a. Pe baza materialului despre principalele obiective ale Cetatii Medias, care va fi pus la dispozitie pe site-ul Rotaract Club Medias (http://www.rotaractmedias.org), se vor stabili cinci indicii, care ii vor purta pe copii prin centrul medieval al cetatii – de la un obiectiv la altul – prin descoperirea urmatorului indiciu la fiecare etapa.


„Prin acest proiect urmarim sa dezvoltam: bagajul de cunostinte despre propriul oras al generatiei viitoare; capacitatea de sinteza si esentializare; gandirea logica; spiritul de echipa; creativitatea. De asemenea, incurajam miscarea in aer liber si spiritul de competitie. Copiii vor cunoaste mai bine aspecte legate de istoria orasului nostru si vor aprecia mai mult frumusetea si bogatia locurilor, prin care trec zi de zi”, spun reprezentantii Rotaract Medias.


La finalul evenimentului, se vor acorda trei premii (constand in tablete electronice, mp3-playere si stick-uri de memorie), Cupa ”Descopera Mediasul” pentru echipa castigatoare si pachete cu dulciuri pentru toti participantii.

Comentarii

27 de comentarii


  1. Pentru editia a V-a o sa implicati si clasele a VIII-a?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.