Deep Purple si UB 40 concerteaza la Cluj

In aceasta vara trupele Deep Purple si UB 40 vor reveni in Romania pentru a concerta la Cluj. Concertele vor avea loc in luna iunie cu ocazia Cluj Arena Music Fest. Deep Purple va concerta  pe 7 iunie, iar UB40, pe 8 iunie si biletele se vor pune in vanzarea in data de 15 aprilie. Pentru Deep Purple, biletele costa 65-250 de lei iar la UB40, 45-200 de lei.

Vor fi disponibile si abonamente pentru cele doua zile de festival, care vor costa intre 85 si 350 de lei prin intermediul myticket.ro, dar si in standuri speciale din Iulius Mall Cluj si Polus Cluj.  In deschiderea celor doua formatii din Marea Britanie vor canta trupe de la noi.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.