Debut editorial, Smaranda Maxim

La inceputul lunii noiembrie, medieseanca Smaranda Maxim isi va face debutul editorial. De profesie profesor de limba romana si engleza, Smaranda scrie poezii dinainte de 1990, pe cand facea parte din Cenaclul „Aron Cotrus”. O parte dintre poezii au fost publicate, cu sprijinul poetului George L. Nimigeanu, in revista „Transilvania” de la Tg. Mures.

Smaranda Maxim

“Cand scriu, parca simt trairea pe care o ai cand esti indragostit. Chiar daca nu e genial ce scriu, emotia e autentica. Am selectat din material mult si am ales putin. Foarte putin. Poate n-as fi facut nimic daca Ana Boariu nu m-ar fi incurajat”, mi-a spus Smaranda, care si-a intitulat materialul de debut “Curcubeul e un fel de rugaciune”. O sa revin cu detalii despre data si locul lansarii.

curcubeul smaranda maxim

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

52 de comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.