De vorba cu Gaspar Gyorgy despre relatia parinte – copil

Ieri s-a aflat, in premiera la Medias, Gaspar Gyorgy, membru al Colegiului Psihologilor din Romania si al Asociatiei Psihologilor din Romania. Inaintea conferintei organizate de Proiectul “Mana in mana cu fericirea”, am realizat un interviu cu Gyorgy, vorbind despre schimbarile continue in comunicarea parinte – copil.

Gaspar-Gyorgy

Gaspar Gyorgy este licentiat in psihologie la Universitatea “Babes-Bolyai” Cluj-Napoca, detine formare de lunga durata in Hipnoterapia Ericksoniana, Terapia de Familie si Psihoterapia Integrativa, a finalizat diferite cursuri de specializare in interventii cognitiv-comportamentale.

“Rolul psihoterapeutului este sa ofere sprijin si ajutor de specialitate clientilor pentru atingerea obiectivelor dorite. Cadrul de timp destinat psihoterapiei variaza in functie de tipologia obiectivelor stabilite, astfel psihoterapia poate sa implice doar cateva sedinte sau mai multi ani, depinde de viteza cu care sunt atinse obiectivele stabilite. Deoarece viata oamenilor este intr-o continua schimbare, consider ca psihoterapeutul este precum un medic de familie, care iti ofera posibilitatea de a apela la serviciile lui atunci cand te confrunti cu situatii noi sau probleme neintalnite pana acum. Din aceast punct de vedere, relatia terapeutica si stabilirea unui cadru optim de lucru reprezinta vehiculele cele mai potrivite pentru mentinerea sanatatii noastre psihice si emotionale”, scrie Gyorgy pe site-ul sau.  

Comentarii
Posted in ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

8 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.