De azi Bazna este centrul lumii şahiste

Marele maestru internaţional, Mihai Şubă a declarat ieri la conferinţa de presă că “ Bazna este de mâine de la ora 16, centrul mondial al şahului, majoritatea iubitorilor acestui sport fiind cu ochii la ceea ce se desfăşoară la acest turneu de categoria XX”.

Azi de la ora 16 au loc primele partide în cadrul Turneul Regilor care se desfăşoară la Bazna. În urma tragerii la sorţi care a avut loc aseară la ora 20 meciurile care se for desfaşura azi sunt: Kamsky Gata – Shirov Alexei ; Radjabov Teimour – Gelfand Boris şi Nisipeanu Liviu-Dieter- Ivanchuk Vassily. Meciurile vor fi transmise în timp real pe www.turneulregilor.ro.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.