„Dansand pe corzi” a ajuns la a treia editie

In perioada 8 -11 septembrie a.c., la Mosna se desfasoara cea de-a treia editie a taberei „Dansand pe corzi” . La editia din acest a taberei de dans, teatru si muzica participa 24 de copii si patru adulti din Medias, Ighis, Sibiu si Germania. Totul se va desfasura in limba germana sub conducerea instructorilor: Erzsébet Wenzel-Gazdag (teatru), Hanna Henke (costume) si Edith H.Toth (muzica).

 dansand pe corzi 2015

“Telul taberei este pregatirea povestii „Printul cu urechi de magar” pentru spectacolul ce va avea loc vineri, 11 septembrie a.c., la ora 17 in Biserica Evanghelica din Mosna. Fiecare copil va juca rolul preferat si va canta la un instrument – flaut, chitara, pian sau instrumente Orff. Desigur, se vor pregati si costumele si decorul. Noi o vom adapta si o vom transforma intr-un teatru muzical. In afara de acest teatru muzical, vom canta piese gospel pe trei voci, vom fi musafiri la familia Willy si Lavinia Schuster din Mosna, vom face o plimbare de noapte, vom vedea teatrul de papusi „La Margrethi” cu Demeter Ferenc si Erzsébet si Burkhard Wenzel-Gazdag, si ne vom bucura de ambianta placuta a cetatii din Mosna”, mi-a spus Edith H.Toth.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

8 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.