Dan Helciug canta la Festivalul “Porcul de Bazna”

Dan Helciug o sa fie in seara asta pe scena Festivalului “Porcul de Bazna”. Dupa plecarea din Spitalul de Urgenta, Dan Helciug s-a apucat din nou de muzica, de data aceasta într-o cariera solo. In deschidere o sa fie mediesenii de la Dinamic.

„Albumul solo “HeArt” este un concept artistic nou pe care il propun publicului. Este 100% compus de mine. Sunt cantautor. In perioada 1998-2016 am compus peste 90 de piese. Muncesc la acest album din 2013 si am norocul sa lucrez cu o echipa extraordinara de instrumentisti fara de care nu stiu daca duceam pana la capat aceasta aventura”, spune Dan Helciug pentru cei de la Adevarul.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.