Dan Caba a escaladat varful Denali (6194 m)

Dan Caba

Medieseanul Dan Caba a escaladat un nou varf din seria Seven Summit. In aceasta dimineata la ora 6:43, Dan impreuna cu Cristian Tagarlas si Tiberiu Pintilie din Cluj-Napoca si Bucuresti au reusit escaladarea  varfului Denali, cu o altitudine de 6194 de metri, al patrulea din seria Seven Summit.

Denali Dan Caba

Escaladarea varfului din Statele Unite Ale Americii a durat 10 ore si a fost realizata cu doua zile mai devreme decat si-au planificat cei trei alpinisti. Pentru Dan este a zecea expeditie importanta dupa ce a mai escaladat varfurile: Acongagua, Kilimanjaro, Elbrus, Ararat si a facut circuitul Anapurna din Nepal. Un interviu realizat inaintea plecarii in expeditie poti vedea aici.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

127 de comentarii


  1. Hallo Dan, felicitäri pertru Denali. In 2009 l-am escalat si eu. Deasemenea toate virfurile pe care le-ai enumerat sus. Iti doresc in continuare mult succes. Noi sasi din Romania care traim in Germania sintem reuniti in Sektion Karpaten des DAV . http://www.sektio-karpaten.de

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.