Dan Brown si "Simbolul Pierdut" din ianuarie in Romania

Daca esti fan Dan Brown, am o veste buna pentru tine, noul sau volum “„Simbolul pierdut“ va fi lansat in Romania pe data de 18 ianuarie 2010. Editura RAO care a lansat si volumurile precedente a pregatit o un sistem inedit de promovare al carti.

“La numai două săptãmâni de la aparitia titlului în limba engleză, editorii români ai lui Dan Brown pun la dispoziţia cititorilor din toată ţara un sistem inedit de rezervare a romanului Simbolul pierdut în limba română, pe baza de tichet de precomandã. Sistemul nu a mai fost utilizat până acum în România şi se referã la un tiraj special pe care Editura RAO îl pregăteşte pentru 10 decembrie a.c., cu mai bine de o lună înaintea apariţiei volumului în librării. Sistemul este simplu şi constă în achiziţionarea unui tichet disponibil în magazinele partenere din toatã ţara, în librãriile RAO, dar şi on line, pe site-urile www.raobooks.com şi pe www.rao.ro.

Simbolul pierdut a fost lansat în 15 septembrie în SUA, Marea Britanie, Australia, Noua Zeelanda æi Africa de Sud, într-un tiraj inedit însumand 6,5 milioane de exemplare – cel mai mare tiraj de debut înregistrat pânã acum”.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.