Curs de ebraica la Sinagoga Medias

Anda Reuben, coordonatorul proiectului de la Sinagoga din Medias, intentioneaza, in aceasta vara, sa initieze un curs de ebraica.

alfabetul ebraic

“Dragi prieteni, vara asta (iulie-august) am vrea ca, printre altele, sa organizam un mic curs de ebraica! Ca sa fiu sigura ca va fi pe gustul si preferintele voastre, va invit sa imi scrieti ce v-ati dori sa auziti, sa invatati, sa faceti la un asemenea curs. De asemenea, foarte important, ma intereseaza sa stiu cand ar fi cel mai bine de tinut cursul? Eu ma gandeam duminica, de la 11:00 la 12:00, dar am putea alege si o alta zi din timpul saptamanii, dupa-amiaza”, anunta Anda pe pagina sa de facebook.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

2 comentarii


  1. De cand ma stiu am fost curioasa sa intru sa vizitez sinagoga din Medias. Mi-ati putea spune daca exista program ede vizitare? Multumesc mult


  2. Draga Monica, iti scriu si aici, ca sa fie mai vizibil si pentru altii care doresc sa viziteze sinagoga 🙂 Program de vizitare este in fiecare duminica (cu mici exceptii), de la 10:00 la 16:00 (18:00 pe timpul verii). In functie de programul de activitati din timpul saptamanii se intampla sa fiu la sinagoga si in alte zile, dar nu am un program foarte clar structurat – deci cel mai sigur ramane duminica 🙂 Programul este afisat si pe poarta sinagogii, la inceputul fiecarei luni. Pe curand!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.