CSM Medias : Tenis de masa si baschet

Junioarele I de la CSM Medias vor participa,  de azi pana sambata, in localitatea Campulung Muscel la Campionatul National de Juniori I pe echipe cu urmatoarele sportive:  Andreea Dragoman, Madalina Moga, Diana Muntean si Alina Moca, insotite de catre antrenorul Dan Daniel.

Echipa de baschet a Clubului Sportiv Municipal Medias se deplaseaza la Constanta pentru jocul din cadrul etapei a IV-a a Turneului Semifinal, Liga I, unde vor intalni duminica, 11 februarie a.c., cu incepere de la orele 12:00 formatia A.B.C. Athletic din localitate. Partida se va disputa in Sala Sporturilor din Constanta.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.