Crucea Rosie Subfiliala Medias este din nou alaturi de Spitalul Municipal Medias

Crucea Rosie Subfiliala Medias este din nou alaturi de Spitalul Municipal Medias. Krista Lurtz a declarat aseara ca o parte din donatiile primite la concertul caritabil “Daruim prin cantec, pentru ca ne pasa!”,  o sa fie repartizate Sectiei de Pediatrie a Spitalului Medias. Se vor cumpara pampersi si articole necesare celor mici.

Evenimentul este organizat in data de 19 aprilie a.c., la Restaurantul Traube, incepand cu ora 19:00. Rezervari se pot face la numarul de telefon 0722.830.024 (Krista). Cu aceasta ocazie vor participa Krista Lurtz, Dan Ovidiu Ilcus, Dinamic, Cristian Albert Suciu, Grupul Motto si Gabriela Elena Padurean.

 

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.