Crosul Binder

Sub motto-ul “Alearga pentru tine si aproapele tau!”, A.T.E Dianthus,  Directia Municipala C.S.T.T. a Primariei Medias si Hotel Binder Bubi, invita mediesenii cu mic, cu mare sa intampine primavara cu o miscare in aer liber impreuna cu prietenii si familia. Crosul Binder este un eveniment caritabil, in care, lumea, poate sa petreaca cateva ore in natura intrecandu-se la un cros de alergare pe un traseu ce poate fi parcurs si la pas.


Crosul Binder se va desfasura pe cararile din zona padurii Binder Bubi si a Platoului Buzdului, fiind un concurs pe teren variat. Traseul este unul extraordinar de frumos, curat si bine marcat, unde concurentii se pot bucura de verdele crud al ierbii, al padurii inmugurite, dar si de o panorama deosebita a orasului Medias.

Comentarii
Posted in ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.