Crosul Binder, editia 2019

Asociatia de Turism si Ecologie Dianthus in parteneriat cu Primaria Medias si cu sprijinul Hotel Binderbubi Medias – Hotel&Spa 4 Stars organizeaza in data de 18 mai a.c.,  cea de-a IX-a editie a Crosului Binder. Inscrieri se fac on-line la www.crosulbinder.ro iar taxa de participare este 10 lei/copii, 20 lei/adulti.

Crosul Binder se desfasoara pe cararile din zona padurii BinderBubi si a Platoului Buzdului, fiind un concurs pe teren variat. Traseele de 4, 10 respectiv 25 km sunt extraordinar de frumoase, curate si bine marcate, iar concurentii se vor putea bucura de verdele crud a ierbii, a padurii inmugurite, dar si de o panorama deosebita a orasului Medias.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.