Cristina Sorlea te asteapta joi la Casa Schuller

Joi, 18 aprilie a.c., are loc la Medias, un eveniment dedicat tuturor celor care au suferit sau sufera de lipsa de incredere. Workshop-ul gratuit este sustinut de la ora 18:00, la Casa Schuller de Cristina Sorlea din Targu Mures.

Dupa 19 ani de de activitate in invatamantul preuniversitar Cristina a ales sa ii ajute pe oameni sa descopere bucuria de a trai. De doi ani a schimbat directia si se ocupa de dezvoltare personala.

 “In acesti 2 ani am lucrat cu peste 600 de persoane, atat in privat , cat si cu echipe din companii. In grupuri mastermind sau in sesiuni individuale de coaching, in special cu manageri de companii mici ( 5-60 de angajati). am sustinut cateva workshopuri prin tara” spune Cristina.

“Sunt bucuroasa sa aduc in fata mediesenilor  materiale-informatii de inalta calitate oferite de cea mai mare companie de Dezvoltare Personala din lume: John Maxwell Team. Sunt recunoscatoare sa fiu membru certificat aici. Ofer servicii pe teme de dezvoltare personala, Leadership, comunicare, team building, leadership game” adauga Cristina.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.