Craciunul Bunicilor la Copsa Mica – Editia a VI-a

Conform traditiei, Mos Craciun a vizitat si anul acesta la Copsa Mica peste 100 de bunici si bunicute, cu varste cuprinse intre 80 si 97 de ani. Si anul acesta organizatia Sfatul Batranilor a „furnizat” un Mos autentic care a fost ajutat de cativa de functionari ai Primariei Copsa Mica de la Serviciul Public de Asistenta Sociala, Politia Locala si Pompierii Voluntari.

De dimineata Mosul a pornit la colindat pe la usile celor mai varstnici cetateni din oras, aducandu-le bucuria sarbatorilor de iarna, impreuna cu unele bunatati traditionale locale, fructe si dulciuri. Surprinsi de gestul frumos, acesti oameni minunati l-au primit cu emotie puternica si cu lacrimi in ochi pe Mos Craciun.

Oficialitatile orasului Copsa Mica, le-au transmis bunicilor vizitati urari de sanatate si de viata lunga, cu prilejul Sarbatorilor de Iarna, cu speranta ca acestia, in mare parte oameni singuri, se vor bucura stiind ca comunitatea locala nu i-a uitat. Pana in ajunul Craciunului, Mosul este asteptat si de toti copiii cuminți din oras, care il vor intampina cu bucurie si cu cizmulitele curatate.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.