Corydalis Medias, premiati la „Sus pe Creasta Muntilor”

In perioada 21- 23 octombrie a.c., s-a desfasurat la Pensiunea „Brandusa „, langa Avrig, Festivalul National „Sus pe Creasta Muntilor”, organizat de Clubul Nordic Sibiu. La concursul gen Lira Carpatina (muzica, poezie, umor, grafica, fotografie, caricatura pe teme montane si o proba de orientare) au participat 25 de cluburi din tara printre care si 10 membrii ai Clubului „Corydalis” Medias.

corydalis medias

Clubul din Medias a participat la toate probele, mai putin cea culturala (muzica, poezie, umor). Concursul a fost castigat de clubul Creasta Cocosului Baia Mare urmat de Vanturarita Ramnicu Valcea si Calauza 3+1 Brasov. Membrii ATE Corydalis au obtinut: Locul 1 grafica montana, Locul 3 caricatura, Locul 3 stand expozitional. La proba de orientare, Marcu Doinescu – locul 4 si Zeca Florin – locul 5 din 35 participanti. Pentru contributia la dezvoltarea turismului sportiv, au fost decernate premii de excelenta, unul fiind luat de Marcu Doinescu de la asociatia medieseana.

Marcu Doinescu

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

26 de comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.