Corul Muntra Musikanter canta la Medias

Joi, 13 septembrie a.c., cu incepere de la ora 19.00, Corul Muntra Musikanter va canta la Medias in incinta Bisericii fortificate Sfanta Margareta, una dintre cele mai importante biserici din Transilvania construite in stil gotic tarziu.

Turneul corului Muntra Musikanter este un cadou pe care artistii finlandezi au dorit sa il ofere romanilor in anul centenarului Romaniei. Aceste concerte vor avea loc la Medias, Brasov si Sinaia. Accesul la concertul de la Castelul Peles din Sinaia se va face strict pe baza de invitatie insa, la concertele Muntra Musikanter din Medias si Brasov, accesul este liber pentru public si ne-am bucura sa avem printre spectatori cat mai multi iubitori ai genului coral si ai muzicii in general.

Programul va include lucrari ale unor compozitori consacrati din care ii amintim pe Jean Sibelius, György Orbán, Morten Lauridsen, Selim Palmgren, Darius Milhaud, Robert Schumann.

De-a lungul anilor, formatia corala finlandeza a efectuat numeroase turnee in strainatate, printre tarile in care a sustinut concerte numarandu-se Tara Galilor, SUA, Ungaria, Lituania, toate tarile nordice si altele. Activitatile interne ale corului Muntra Musikanter includ turnee in Finlanda si concerte la Helsinki, cel mai cunoscut si popular fiind Concertul de Craciun din faimoasa Biserica din Stanca.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.