Copsa Mica: Primaria notifica proprietarii imobilelor neingrijite

Locuitorii din Copsa Mica, care nu-si ingrijesc locuintele vor plati impozitul majorat cu 200%. Primaria orasului Copsa Mica a inceput de luna aceasta sa notifice proprietarii imobilelor, ale caror fatade sunt degradate sau neingrijite, de obligatia de a remedia, in termen de 6 luni de la data notificarii, aceste probleme.

Conform noilor reglementari in vigoare si hotararii Consiliului Local Copsa Mica nr.3/2017, neremedierea acestor imobile degradate in termenul legal atrage dupa sine majorarea impozitului pe cladirile afectate cu 200%, incepand cu noul an fiscal (ian. 2018). In categoriile de proprietari notificati sunt atat proprietari persoane fizice cat si persoane juridice.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.