Consiliul Local Medias: Premii si tichete sociale pe ordinea de zi

Consiliului Local Medias se intruneste azi, 16 noiembrie, ora 16.00, in sedinta ordinara. Ordinea de zi a sedintei contine 24 de proiecte de hotarare. Unul dintre punctele aflate pe ordinea de zi se este proiectul de hotarare privind atribuirea in folosinta gratuita a unor suprafete de teren in vederea construirii de locuinte proprietate personala, tinerilor cu varsta cuprinsa intre 18 si 35 ani.

bani romanesti

In cadrul sedintei, se discuta si proiectul de hotarare privind premierea familiilor care au implinit sau vor implini 50 de ani de casatorie in perioada 1 mai–31 decembrie a.c. si care au domiciliul in Medias si satul apartinator Ighisul Nou, precum si a persoanelor care au implinit sau vor implini 80 de ani de viata in aceeasi perioada.

De asemenea, pe ordinea de zi se afla si Proiectul de hotarare privind aprobarea listei beneficiarilor unui ajutor material constand in tichete sociale in valoare de 100 lei/persoana, cu ocazia Sarbatorilor de Craciun 2015, categoriei de pensionari cu venitul pana la 570 lei/luna.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.