Consiliul Local al Tinerilor Medias a hranit din nou zambete!

Cea de-a XVII-a editie a campaniei „Hraneste un Zambet“, organizata de catre Consiliul Local al Tinerilor (CLT) Medias, s-a incheiat in data de 19 decembrie 2019. Aproximativ 150 de beneficiari au fost prezenti in Sala „Daniel Thellmann“ a municipalitatii, acestia fiind recompensati cu pachete constand in alimente, produse de igiena, dar si foarte multe dulciuri.

Le multumim tuturor persoanelor care au luat parte la aceasta initiativa donand diferite produse, pe care astazi le-am daruit beneficiarilor campaniei noastre. Succesul proiectului „Hraneste un Zambet“ se datoreaza magazinelor partenere, persoanelor care s-au alaturat individual, dar si persoanelor publice si asociatiilor care ne-au ajutat, cu sprijinul partenerilor media, sa facem cunoscut demersul nostru. Amintim aici Centrul ,,Sfantul Nectarie” de langa Biserica „Sfintii Apostoli Petru si Pavel si Sfintii Marturisitori Transilvaneni” din Cimitirul ortodox Medias, coordonat de catre preotul Flaviu Fleser, Fundatia ,,Sfantul Casian”, protopopul Ovidiu Gaban, primarul Gheorghe Roman, viceprimarul Christine Thellmann, scoala Postliceala Auxila, Clubul Leo Medias, grupul consilierilor locali PNL, Organizatia Femeilor Liberale Medias, Alexandra Optic Lens, dar si elevii si cadrele didactice ale liceelor teoretice „St. L. Roth“ si „Axente Sever“ din municipiul nostru.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.