Consilierii medieseni se intalnesc azi in sedinta ordinara

Consilierii locali medieseni se vor intruni in sedinta ordinara luni, 17 august a.c , in Sala Mare de Sedinte a Primariei Medias. Pe ordinea de zi se afla inscrise 19 proiecte de hotarare. Un prim proiect de hotarare aflat pe ordinea de zi se refera la aprobarea studiului pentru „Planul de mobilitate urbana durabila al municipiului Medias”.

primaria_medias

Un alt proiect aflat pe ordinea de zi supune spre aprobare Indicatorii tehnico – economici actualizati pentru obiectivul de investitii „Extindere si etajare anexa Scoala Gimnaziala Ciresarii Medias”.

Consilierii locali medieseni vor analiza, in cadrul sedintei de luni, si proiectul de hotarare privind comandarea intocmirii proiectului faza Expertiza Tehnica si Documentatie de Avizare a Lucrarilor de Interventii privind obiectivul de investitie „Modernizarea/Reabilitarea infrastructurii de transport public, precum si a infrastructurii rutiere pe coridoarele deservite de transportul public’’.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).