Concurs judetean de muzica vocal–instrumentala

Mediasul gazduieste vineri, 20 aprilie a.c., la Sala Traube, Concursul judetean de muzica vocal–instrumentala. Este prima editie organizata in orasul nostru de catre Clubul Copiilor Medias. S-au inscris 30 de concurenti din Sibiu, Medias si comunele din imprejurimi.


Elevii vor concura la patru sectiuni si categorii de varste diferite: I-IV, V-VIII, IX–XII. Premiile se vor acorda pe categoriile de varsta la: solisti vocali de muzica usoara, sectiunea pian, sectiunea chitara-muzica folk si grup vocal muzica usoara.
Juriul este format din profesori de muzica din Medias si artisti locali: prof. Edith Toth, prof. Borza Viorel si Marius Catalan membru in Grupul Balada din Medias.
In recital va canta Grupul Balada din Medias, format din Ioan Ivan si Marius Catalan, care vor interpreta piese din repertoriul propriu si national. Pe holul Salii Traube se vor expune lucrari de arta de la diferite concursuri desfasurate la Clubul Copiilor. Coordonatorul este concursului prof. Claudiu Simon si colegii sai, profesori de la Clubul Copiilor.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.