Concurs de skandenberg & powerlifting la Medias

 Clubul Sportiv IPPON & Gold’s GyoGym Medias, vor organiza in data de 27.07.2013 incepand cu orele 10:00, un concurs de skandenberg & powerlifting pentru amatori. Concursul va cuprinde doua etape. Prima etapa incepand cu orele 10:00, va fi proba de skandenberg, iar ceea de a 2 etapa incepand cu orele 14:00, proba de powerlifting:impins din culcat, genoflexiuni si indreptari.

Concurs Gold Gyo Gym Medias

Toti cei care doresc sa participe sunt rugati sa se inscrie pana in data 24.07.2013 printr-un email la adresa gold_gyo_gym@yahoo.com sau pe pagina de facebook a salii Gold Gyo Gym.Taxa de inscriere pentru concurs este 15 lei. Concursul nu va fi lipsit de premii si alte surprize si se va desfasura la sala Gold Gyo Gym Medias din strada Mihail Kogalniceanu.

Comentarii
Posted in ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.