Concurs de creatie – desene si eseuri cu tema „Noi si muntele”

Pentru ca viitorul porneste de la cei mici, Asociatia Dianthus, cu sprijinul Romgaz S.A. si Muzeul Gazelor Naturale provoaca elevii scolilor generale din Medias si imprejurimi la un concurs de creatie (desene clasele 1-4, desene si eseuri clasele 5-8) cu tema “Noi si muntele”, conform urmatorului calendar:

– 29 Noiembrie – 7 Decembrie – primirea creatiilor – desene/eseuri – participarea se face individual, pe fiecare lucrare fiind trecute numele elevului si numele profesorului coordonator (lucrarile se vor centraliza la fosta Scoala Nr.5 la doamna prof. Sanda Briciu – sandabriciu@gmail.com, 0751089696)

– 11 Decembrie ora 12:00  – premierea lucrarilor la Muzeul Gazelor Naturale – premiile constau in echipamente sportive/jocuri

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.