Concurs de aeromodele la Medias

Federatia Romana de Modelism si Clubul Sportiv Gaz Metan Medias organizeaza maine  si duminica finala Campionatului National de Aeromodele , clasa MaxIndoor. Evenimentul are loc la Sala Polivalenta incepand cu ora 9.

Anvergura aripii aeromodelului de interior nu trebuie sa depaseasca 600 mm, fiind permise aeromodele monoplane sau multiplane. Greutatea minima a aeromodelului, incluzand si motoarele, trebuie sa fie de 20 grame. Greutatea maxima a motoarelor nu poate depasi 5 grame. Decolarea modelului va avea loc numai de pe podeaua cladirii si ca atare, modelul va fi prevazut cu tren de aterizare.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Un comentariu


  1. Neaparat trebuie sa vad concursul! Participa si prietenul meu Bucazar Ioan ii urez succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.