Concluzii I.T.M. Sibiu: O persoana a fost accidentata la Kromberg & Schubert Medias

Revin cu detalii oferite de Inspectoratul Teritorial de Munca Sibiu, despre evenimentul petrecut la Kromberg & Schubert Medias.

‘In urma evenimentului petrecut vineri, 27.10.2017, in jurul orei 10, o singura persoana a fost accidentata. Lucratorul a fost lovit la mana dreapta de cablurile desprinse din patul de cabluri. Acesta este angajat al operatorului economic ce asigura mentenanta la firma unde s-a petrecut evenimentul. Acest eveniment urmeaza a fi cercetat de catre angajatorul persoanei accidentate, in colaborare cu operatorul economic unde s-a petrecut evenimentul, iar I.T.M. Sibiu va analiza dosarul de cercetare, in vederea avizarii”.

Mentionam ca in ultimii doi ani, I.T.M. Sibiu a sanctionat contraventional Kromberg & Schubert cu avertismente, pentru neconformitati constatate in urma controalelor efectuate”, mai precizeaza Remus Furtuna, inspector sef adj. I.T.M. Sibiu.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.