Concertul 100 pentru Romania

Maine seara, in Sibiu are loc concertul „100 pentru Romania .  Initiatorul acestui proiect este Flavius Buzila (Hara). Pe scena din Piata Mare vor urca 100 de muzicieni care vor canta 100 de minute hiturile pop-rock romanesti. Invitati speciali sunt: Paul Ciuci (Compact), Dan Bittman (Holograf), Florin Grigoras (Riff), Mircea Baniciu, Calin Goia (Voltaj), Adrian Despot (Vita de vie), Stefan Boldizsar (Semnal M), Roman Iagupov (Zdob si Zbub), Cornel Ilie (Vunk) si Flavius Buzila (Hara). Concertul incepe la ora 20:30.

“Centenarul n-ar trebui sa fie doar prilej pentru vorbe frumoase, ci mai ales o ocazie pentru fapte care sa inspire. Unirea nu inseamna doar teritorii, ci mai ales „cuget si simtiri”, cum spuneau inaintasii. A fi uniti nu inseamna a fi toti la fel, ci a avea un tel comun: acela de a nu fi doar romani, ci romani mai buni, care contribuie, inspira si dau mai departe. Pentru asta am creat proiectul „100 PENTRU ROMANIA”. Pentru ca muzica deschide minti si atinge inimi. Pentru ca muzica uneste acolo unde orice altceva pare sa dezbine.”, spune Flavius Buzila, managerul proiectului ”100 pentru Romania”.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.