Concert RIFF la Teatrul Gong

Grupul RIFF sustine un spectacol marti, 27 februarie 2018, ora 19.00, in sala Teatrului GONG Sibiu. Evenimentul face parte din seria de concerte organizate pentru promovarea albumului muzical RIFF – ”Pe drum…”, cel de al 11–lea al grupului.

Este un show de doua ore, din care nu vor lipsi piesele: ”In loc de bun ramas”, ”Ana-Maria”, ”Cercul vietii”, ”Ploua la Woodstock”, ”Mr. Jimmy”, ”Regele soselei”, ”Ingerul a cazut”, ”Profetul”, ”Nerostitele cuvinte”, ”Primii pasi”, ”Lumea sa o strabat”.

Biletele se gasesc la casieria salii de spectacole. Pretul biletului 20 lei. Informatii la: tel. 0743095706, email: riffgrup@gmail.ro.

Comentarii
Posted in ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.