Concert Petra Acker & the Band

Sâmbătă, 20 iunie a.c., de la ora 17.30, pe scena Târgului de țară din Muzeul ASTRA sunt invitați să cânte Petra Acker & the Band.

Petra Acker & the Band – tribul a patru artiști-magicieni neconvenționali care aleg să se joace continuu, în cel mai original mod, cu ritmurile, sunetele, undele și vibrațiile, cu muzica.

Cineva, cândva, spunea că să asculți muzică înseamnă, de fapt, să asculți ce se întâmplă în tine când se aude muzica. Petra Acker & the Band sunt cei care știu să facă să se „întâmple” metamorfoze, bucurie și sinestezie în lăuntrul tuturor atunci când pendulează de la funk la afrobeat sau de la jazz la r’n’b.

Muzicieni consacrați, Petra Acker & the Band ridică întotdeauna ștacheta evenimentelor la care sunt invitați. Din Europa în SUA, de la Untold și Waha la Festivalul de Jazz din Budapesta, de la renumitul Club de Jazz „Porgy and Bess” din Viena și până la cele mai colorate și luminoase scene din lume.

Anul acesta, pe lângă un nou album cu compoziții proprii, am cules cu grijă bijuterii muzicale rare din jazzul românesc vechi și obscur, pentru a le reda strălucirea și a le face cunoscute tuturor. Printre primii artiști pe care vrem să-i reascultați prin performanceul nostru, se numără Laurențiu Profeta, Ramon Tavernier, Cătălin Tîrcolea sau Radu Ghizășan.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.