Concert PACT la Oldies Pub in Sibiu

Noul proiect PACT a lui Leo Iorga si Adi Ordean canta azi la Sibiu in Oldies Pub. Dupa 16 ani in care piese ca ‘Sa te gandesti la mine’, ‘Cine-i vinovat’ sau ‘Toamna’ au fost coloana sonora a celor mai frumoase momentelor ale sufletului roman, iata ca legendarii Leo Iorga si Adi Ordean revin cu un nou single, o piesa ce aduce un aer proaspat, aroma zambetelor ce vor veni.

Pact jpg

‘Nicio zi fara tine’ este o piesa pe care noi o iubim, dar si o alegere surprinzatoare pentru momentul muzical actual’, ne-a declarat Adrian Ordean. El a continuat: ‘Este o piesa de care ne leaga multe amintiri si speram sa va ofere si voua la fel de multe momente de bucurie ca si noua. Cantecul este o avanpremiera pentru albumul ce va veni in curand’.

Leo Iorga si Adi Ordean au mai colaborat in trecut atat in trupa Compact, cat si in Schimbul 3. Ordean a compus unele dintre cele mai mari hituri Compact, cantate de Leo pe albumele ‘Cine esti tu oare?’ si ‘Ma voi intoarce’. Ordean a mai activat si in formatiile Stereo, Riff sau Rosu si Negru, dar, cel mai important, duce mai departe mostenirea Compact impreuna cu partenerul sau de creatie si scena, Leo Iorga. ‘Pact este o masinarie noua pe un drum batatorit cu multi ani in urma si verificat de-a lungul timpului, e o intelegere intre doi prieteni vechi care pleaca dupa ani si ani din nou impreuna la drum’, a declarat Adrian Ordean.

Comentarii
Posted in ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.