Concert OCRU, in Caffe L`Amour

Iubitorii de muzica folk din Medias au parte din nou de un concert de calitate. Duminica, 20 decembrie a.c., de la ora 20:00, la Caffe L`Amour va asteapta un proiect muzical de Adrian Margineanu(voce, chitara) si Dorin Pitariu(chitara solo).

concert OCRU

Cei doi artisti il au ca invitat pe Dan Ovidiu Ilcus. Intrarea in limita locurilor disponibile. Suport artisti: 15 lei. Rezevari si informatii suplimentare prin Dan Ilcus la numarul de telefon: 0742177477. Rezervarea preplatita garanteaza locul. Rezervarile expira cu 20 de minute inainte de ora stabilita pentru inceperea evenimentului, prin neprezentare.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

11 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.