Concernul SN DECO si-a deschis un nou punct de lucru la Medias

Vineri, 14 septembrie a.c., concernul SN DECO si-a inaugurat la Medias, inca un punct de lucru la Medias. Compania condusa de Uwe Draser si-a finalizat modernizarea Diviziei de tamplarie PVC, sub numele “BASTION”, dar si o statie de betoane. Investitia aduce 50 de locuri de munca si se ridica la suma de 1, 5 milioane de euro.

Incepand cu anul 2014, SN DECO si-a deschis propria divizie de productie de sisteme de tamplarie PVC cu sticla termoizolanta. La inceput echipa a fost formata din 7 persoane iar acum depaseste cateva zeci si lucreaza la standarde occidentale intr-o noua linie de productie automatizata. Toate produsele sunt realizate conform standardelor in domeniu de garantie a calitatii, cu profile si feronerii produse in Germania.

In continua dezvoltare compania si-a construit propria statia de betoane. Statia produce toate clasele de betoane, iar la cererea clientilor asigura si retete speciale. Serviciile sunt asigurate de o flota proprie de autobetoniere si autopompa de beton pliinduse pe nevoile clientilor. Statia este situata pe strada Aurel Vlaicu nr. 45.

Mai jos ai imagini video si declaratii din cadrul evenimentului.


Comentarii
Posted in ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.