Code Warriors: Robotul Arthur merge la faza nationala

Robotul Arthur construit de elevii medieseni merge la faza nationala a concursului BRD First Tech Challenge. Echipa Code Warriors a participat pana azi, 24 februarie a.c. la faza regionala de la Timisoara, unde a luat locul 2 la Innovate Award si locul 13 la meciuri. Faza nationala are loc luna viitoare.

Un interviu cu Code Warriors poti vedea aici.

“In prima zi au avut loc amenajarea standurilor echipelor, inspectia robotilor si interviurile cu juriul. Sambata si duminica am avut 6 meciuri, in urma carora ne-am clasat pe locul 13 din cele 36 de echipe participante.

Duminica, la festivitatea de premiere am primit locul 2 la ”Innovate Award”, premiu obtinut pentru sistemul robotului de colectare a mineralelor gandit de noi, care a fost apreciat de juriu pentru originalitate si creativitate. Am fost foarte bucurosi sa aflam ca ne-am calificat la faza nationala a concursului, care va avea loc la Bucuresti in perioada 22-24 martie a.c..

Pentru noi, aceasta a fost cea mai frumoasa experienta de pana acum din cadrul concursului. Au fost niste zile pline de emotii si ne bucuram ca am legat multe prietenii cu alte echipe. Multumim organizatorilor pentru aceste zile minunate si asteptam cu nerabdare etapa de la Bucuresti!”, spun tinerii de la Code Warriors.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.