Clubul Focul Viu Focsani a castigat Lira Corydalis

In perioada 3-5 mai a.c., a avut loc in statiunea Sambata de Sus, editia a XXVI -a a concursului de turism montan gen lira carpatina Lira Corydalis, organizat de ATE Corydalis Medias. La concurs au participat peste 250 de personae din 21 de cluburi de turism din tara.

In urma desfasurarii probelor Trofeul a fost cucerit de Clubul Focul Viu Focsani. Locul I clasament general a fost castigat de Palatul Copiilor Sibiu, locul II Olimp Sibiu, locul III Nordic Sibiu. Au sustinut recitaluri formatia Dinamic Medias, Walter Ghicolesu si formatia Vocelis Rasnov. Proba culturala a fost castigata de Palatul Copiilor Sibiu.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.