Clopul Turistului 2014

Clubul de Turism Montan „Amicii Muntilor” din Sibiu organizeaza in aceasta saptamana cea de-a IX-a editie a Festivalului Omului de Munte „Clopul Turistului”.

In perioada 31 ianuarie – 2 februarie 2014 la Paltinis, Cabana Vila 1, evenimentul va reuni, ca in fiecare an, mai multe cluburi de turism montan din intreaga tara, intr-o competitie ce va cuprinde probele deja consacrate: fotografie montana, grafica, proba de prim-ajutor, orientare sportiva pe trasee marcate din Muntii Cindrel, si nu in ultimul rand, proba culturala. Nu vor lipsi surprizele pregatite concurentilor de catre organizatori, buna dispozitie, serile de muzica folk.

Afis-clop-2014

Festivalul isi propune constientizarea si valorificarea patrimoniului natural al muntilor Cindrel si a potentialului lor turistic. Valorile promovate sunt prietenia intre oamenii de munte si grija pentru protejarea naturii.

 Pentru informatii:

Marinica Adrian ( RICA ) : 0744 769 953 ( info cazare)

Puscuta Marius (MISU) : 0751 601 214 (info festival )

e-mail: contact @ amiciimuntilor . ro

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.