Cenaclul Flacara cu Andrei Paunescu si invitatii sai

Se pregateste lansarea albumului CD „Cantece de tara din Cenaclul Flacara – Andrei Paunescu” la Medias. In data de 28 noiembrie a.c., de la ora 18:00, la Sala Traube  va avea loc spectacolul de exceptie „Cenaclul Flacara cu Andrei Paunescu si invitatii sai”.

Muzica, poezie, dialog, mari cantece pentru tara, dragoste, parinti, identitate, libertate si dreptate, alaturi de prietenii medieseni si de artisti de exceptie. Si-au anuntat participarea: Ducu Bertzi, Victor Socaciu, Magda Puskas, Emeric Imre, Cristian Buica, Valentin Moldovan, Vanghele Gogu, Maria Maria, Andrei Paunescu si trupa Totusi (Rares Suciu – bass si Claudiu Purcarin – tobe).

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.