Cel mai nou festival din Romania: „I Am The Rocker”

In aceasta vara vom avea un nou festival de muzica rock. Phoenix Entertainment prezinta editia pilot a festivalului I Am The Rocker ce va avea loc pe 4 si 5 iulie la Romexpo in Bucuresti.

Primele nume dezvaluite ale celor care vor zgudui scena si care vor contribui exponential la crearea unui weekend de neuitat sunt Dream Theater si Myrath. In zilele urmatoare vor fi anuntati si alti artisti din line-up si va fi expusa pe larg multitudinea de activitati alternative puse la cale de organizator.

festivalul I Am the Rocker

 Phoenix Entertainment este unul dintre cei mai activi promoteri din Romania, avand in palmares sute de mii de spectatori primiti la zecile de concerte organizate: Slash, Metal All Stars, In Flames, Tarja Turunen, Dream Theater, Richard Clayderman si multi altii.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.