Cel mai interactiv spectacol de stand-up comedy din Romania, vineri la Medias

Cel mai interactiv spectacol de stand-up comedy din Romania ajunge  vineri la Medias.  Serabeva Club and Lounge  gazduieste vineri, 13 aprilie a.c., de la ora 20:30, un spectacol cu Cristian Dumitru si Eduard Sandu.

Cristian Dumitru este cel mai tare comediant roman care nu apare la televizor. Desi nu mai apare pe TV, pe Cristian il stiti cu siguranta din nenumaratele filmulete virale de pe youtube si se mandreste cu faptul ca are cel mai interactiv spectacol de stand-up comedy din Romania.

Eduard Sandu este un ventriloc care a ajuns pana in finala Romanii au Talent unde a terminat pe a treia pozitie. Este recunoscut pentru momentele sale comice alaturi de prietenii, mai ales celebrul Nea Alecu. Desi cu papusi, spectacolul lui Eduard este conceput pentru cei peste 16 ani, fiind amuzant, interactiv si putin obraznic.

Comentarii
Posted in ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.