Castiga o invitatie dubla la piesa de teatru “Povestea chitarei”

Piesa de teatru “Povestea chitarei” se va juca joi, 1 noiembrie a.c., la Sala Traube, de la ora 19:00. Va recomand acest act de cultura pus in scena de catre Asociatia Culturala Play, in regia lui  Bogdan Saratean. Piesa vine ca o manusa pentru cei care iubesc muzica rock si face referire si la conditia artistului in Romania, dar si la cazul Colectiv.

Ca de obicei, la concertele pe care le promovez ofer invitatii duble la concurs, iar cei care vor sa participe trebuie sa-mi scrie, ca si comment la articol, cu numele piesei de teatru si genul de muzica pe care il prefera.

Astept comentariile voastre pana in data de 31 octombrie a.c., iar in 1 noiembrie a.c., voi anunta castigatorii celor doua invitatii duble.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.