Cartea antrenorului Pistia scoasa la vanzare

Cartea “ Pregatirea timpurie a copiilor la fotbal de la 6 la 10 ani” scrisa de antrenorul Niculaie Pistia se poate achizitiona de la sediul Clubului Sportiv Gaz Metan. Costul volumului este de 50 lei, iar cu banii stransi din vanzarea cartilor se va achizitiona echipament sportiv pentru tinerii fotbalisti. Cartea este o amintire pentru cei care s-au pregatit si au jucat fotbal la echipa divizionara Gaz Metan Medias si se poate cumpara de la sediul clubului din strada Stadionului nr. 12,  in fiecare zi de marti intre orele 10-14.


Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Un comentariu


  1. Buna ziua!As dori si eu un exemplar,sunt antrenor la Sportul Studentesc Bucuresti-gr.2002,cum pot intra in legatura cu cei ce se ocupa de vanzarea cartii in vederea ahizitionarii acesteia.Multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.