Campanie umanitara: Impreuna pentru nou-nascutii din Medias

Mediesenii pot participa la o campanie umanitara initiata de Rotaract si Mamici, pitici si burtici de Medias. Daca doriti sa ne sprijiniti in a strange cei 45 000 lei necesari pentru sectia de neonatologie Medias, puteti dona in contul: RO22 BTRL RONC RT02 8910 0001 deschis la Banca Transilvania, pentru Asociatia Rotaract Club Medias, cu precizarea ca sunt pentru proiectul Impreuna pentru nou-nascutii din Medias.

“Sau ne puteti solicita pe email impreuna.medias@gmail.com, telefonic sau prin mesaj privat pe aceasta pagina proiectul si un contract de sponsorizare pentru companii. Va multumim ca sunteti alaturi de noi si suntem siguri ca doar impreuna putem reusi orice ne propunem”, spun organizatorii campaniei „Impreuna pentru nou-nascutii din Medias”.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.