Campania “Roman acasa”

Medieseanca Patricia Blaga participa la campania “Roman acasa”. Patricia este studenta in Cluj–Napoca la Facultatea de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii si te invita sa participi si tu la acest proiect.

AFIS Romania e acasa

“Crezi ca in Romania nu mai poti face nimic? Noi, trei studenti ai Facultatii de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii, Patricia Blaga, Codruta Ciobanu si Claudiu Gliga te contrazicem. Ce facem noi? Luptam pentru viitorul nostru si te invitam sa fii alaturi de noi in Campania „Roman acasa”, care se desfasoara in perioada 15-31 mai a.c.. Urmareste-ne pe pagina oficiala a campaniei „Roman acasa” si incarca un filmulet cu tine in care ne spui de ce iti place Romania. Crezi ca nu esti destul de inspirat? Inseamna ca trebuie sa asculti povestile unor persoane de succes din tara ta. Inca nu ai aflat destul? Noi nu suntem aici doar pentru noi, ci pentru toti tinerii, de aceea vom fi, in 26 mai a.c., la doua licee din Cluj-Napoca – Liceul Tehnologic „Aurel Vlaicu” si Scoala de arte si meserii Samus – pentru elevii constiinciosi si nu numai. Alege schimbarea acum, de maine e doar o poveste!”, ne transmit cei trei studenti.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.